Övrigt

Mina nyårslöften, så här långt

Under nyårsnatten är det enkelt att ha storslagna mål för nya året. Mina var att jag ska ha ett år av köpstopp (till viss del), motionera ca två gånger i veckan. Jag ska inte äta godis och titta mindre i mobilen.

Resultat efter 13 dagar

Jag har hittills inte köpt något, men om jag håller ett köpstopp återstår att se. Det har ju trots allt bara gått 2 veckor på året ännu, och det är 50 to-go! (Stoppet gäller onödiga saker till mig själv). Jag tar helt enkelt en vecka i taget och ser hur det går. Pengarna jag tänker att jag ska få över går in på ISK-kontot för aktieköp och övriga investeringar.

Motionera två gånger i veckan, ja det har jag faktiskt gjort. Får alltid ont i rygg, nacke och huvud om jag inte rör på mig. Efter julledigheten hade jag ont igen, så det har varit lätt att motivera sig till detta – än så länge.

Titta mindre i telefonen. Svårt att säga, troligtvis nej. Det kommer jag antagligen inte hålla. Jag har nog tittat i mobilen precis lika mycket som förut. Ingen ändring där inte.

Inte äta godis. Haha! Nej, det löftet varade bara några timmar. Nästa morgon kom maken med en påse lakrits. Helt kört för mig där.

Jag kom tänka på nyårslöftena idag eftersom jag surfade runt och hittade ett inlägg från Loppi med sådana nyårslöften man borde ge sig 2019 (för det är väl inte försent nu). De handlade istället om att man ska vara snällare mot sig själv genom att skratta mer, rensa bort energitjuvar. Ge sig beröm, vara unik och se nya platser. (Betydligt mer lättmotiverande än att inte äta godis ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *