Gratis saker till gravida

gratis till gravida och nyblivna föräldrar

Är du gravid? Stort grattis! Till gravida (särskilt om det är första barnet) finns ofta många erbjudanden med gratis saker att prova på och testa, eller välkomnande gåvor till ditt barn. I ”Gratis till gravida” vill jag samla alla tips jag kan finna för gåvor som kan underlätta ekonomin i denna början på ert nya liv. Jag reserverar mig för om något skulle ha förändrats, men jag ska försöka att hålla ett öga åt er alla som söker gratisprodukter till blivande föräldrar, och annat smått och gott som nyblivna föräldrar kan vara intresserade av.

Gratis startpaket till gravida

Övrigt

Gratis gravidförsäkring

Flera av de stora försäkringsbolagen erbjuder gratis gravidförsäkringar, eller gravidförsäkring utan premie som det också kan kallas. Erbjudandena kan variera, men kolla gärna in Folksam, IF, Trygg-Hansa och Skandia. Inte sällan handlar det om livförsäkringsbelopp som gäller bebisen efter vecka 22 eller senare, samt även mamman och partnern. En försäkring som inte sällan enkelt kan bytas ut mot en barnförsäkring när barnet är fött. Läs noga hos ditt försäkringsbolag.

Hitta rätt grupper på Facebook

Facebook-grupper kan gynna dig som väntar barn, eller just har fått barn. Genom att följa Libero, Nestlé, Semper med flera håller du dig ajour när de annonserar ut gratisprover och extra bra erbjudanden som du inte vill missa. Ovan nämnda företag har även medlemsklubbar som erbjuder rabatter, kuponger och poängsystem. Så att du som köper dessa produkter kan få premier, ibland av gratis varor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *