Appen Mina Tjänster

Obs! Detta inlägg är på inga vis sponsrat av Mina Tjänster. Jag skriver en recension av tjänsten utifrån mina egna erfarenheter.

Fördelar med appen Mina Tjänster

  • Lätt att få översikt över sina återkommande avgifter
  • Tidsbesparande att överblicka och avsluta abonnemang
  • Lätt sätt att spara pengar genom att avsluta de abonnemang man inte använder
  • Bli noterad när priset höjs
  • Få förslag på billigare abonnemang
  • Hög säkerhet garanteras

Hur jag sparade pengar med Mina Tjänster

Jag hittade till appen Mina Tjänster när jag hade ett abonnemang som var svårt att säga upp. Möjligheten att själv säga upp abonnemanget inloggad hos företaget fanns inte, utan jag hänvisades till supporten för uppsägning av abonnemang. Denna support hade inte någon öppettid eller kösystem som var kompatibel med ett normalt arbetsliv. Jag letade efter lösning, en mejl-adress att kontakta. Istället fann jag information om appen Mina Tjänster.

Mina Tjänster är en app som samlar alla de abonnemang som du betalar. Det vill säga i mitt fall alla de olika abonnemang som dras från mitt lönekonto. Det var alltifrån Netflix, Storytel, Spotify till välgörenhet till mobilabonnemang osv. Bland dessa fanns också ovan nämnda svåravslutade företag (som jag inte vill hänga ut med namn, kanske hade jag bara otur). Med ett enkelt knapptryck i appen sa jag upp abonnemanget. Jag passade även på att säga upp några fler som jag inte tyckte att jag använde tillräckligt ofta. (Man blir lätt inspirerad att säga upp abonnemang när man så överskådligt ser hur mycket pengar det är man lägger månad efter månad.)

Efter jag använt mig av appen Mina Tjänster lät jag min man göra samma sak. Den morgonen, trots att vi ännu inte klivit ur sängen, hade vi plötsligt tillsammans sparat in på 400kr / månaden.

Alla abonnemang går inte att säga upp i appen – Men många gör det.

Behåller man kvar appen Mina Tjänster på sin telefon även efter denna grovstädning i ekonomin så kommer appen kunna notera dig när det blir någon förändring i pris. När det där sköna lockpriset förändras till något du inte tycker tjänsten är värd.

Appen kan också själv ge förslag på billigare abonnemang, om appen genom sina jämförelser anser att du kanske ligger i farozonen att betala ett onödigt högt pris.

Att lämna ut sitt bank-id och sin bankinformation till en app är inget man gör i första taget. Men Appen säger sig uppfylla samma höga säkerhets- och integritetskrav som de svenska bankerna gör.

Över 300 000 människor är det som använder appen Mina Tjänster.

Läs mer om Mina Tjänster på minatjanster.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *